Discover Armenia: Завърши Международната Програмата на AGBU – Discover Armenia

Spread the love

23.08.2019, ГАНТЕХ АРАРАТЯН – Участниците в Discover Armenia – Ашот Пивазян, Ани Геворгян и Томас Дадикозян от танцова група “Йеразанк” към AGBU Plovdiv и Мари Алтънджиян от AGBU Burgas, вчера се завърнаха в България.

Две момичета от AGBU Varna – Анджелина Мардиросян и Мари Крикорян също достойно представиха AGBU България на международната програма на AGBU в Армения.

За първи път от България има толкова много участници, след като преди две години – за първи път от Пловдив (България) заминаха три момичета, възпитанички на Съботното учлище на “Парекордзаган” клон Пловдив – Моника Шишманян, Ерика Алтунян и Ирина Андре Чавушян. Тази година броят им се удвои, а набралата вече популярност програма, обещава да привлече догодина още повече участници от България.

Яркото продължение в лицето на порасналите вече Мари, Анджелина, Ашот, Ани, Мари и Томи ни дава увереност, че сме на правия път.

Все по-силна става притегателната сила на отечеството ни, и няма как да не сме признателни на AGBU, че с увереност и последователност в годините проправи за младите път към нея.

През последните 17 дни споделяхме техните вълнуващи преживявания по време на престоят им в Армения чрез публикуваните снимки на страницата на AGBU Discover Armenia, но разказите им на живо са още по емоционални.

Ще публикуваме подробности, в бр. 233 на вестник “Парекордзагани Цайн”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *