ТУРЦИЯ изпраща терористи към ЕВРОПА, заяви Кралят на ЙОРДАНИЯ

Spread the love

PECHAT

sab_logo

26.03.2016, ГАНТЕХ АРАРАТЯН – Кралят на Йордания обвини Турция, че изнася реклама Ботаника1терористи към Европа по време на среща на високо ниво с американски конгресмени, съобщи AINA, цитиран от fakti.bg. Според крал Абдула II бежанската криза в Европа не е инцидентна, както и присъствието на терористи на континента.

„Фактът, че терористи отиват в Европа е част от политиката на Турция“, заяви крал Абдула II. Според него твърденията, че групировката logo_sevan_lila_03Ислямска държава изнася петрол за Турция са абсолютно верни.

Твърденията на краля на Йордания получиха публичност, след като изтекоха стенограми от неговите срещи с 1385225_10202623480534674_322521158_nамериканските конгресмени на 11-ти януари. Според него турският президент Реджеп Ердоган вярва, че „радикалният ислям е решението за проблемите в региона“.

„Анкара се опитва да излезе суха от реката“, заяви крал Абдула II.

Той също така заявява, че представители на Британската специална авиодесантна служба се намират в Либия от началото на тази година. В момента йорданските спецчасти планират общи действия с британските си колеги. Турски представители обвиниха краля на Йордания, че започва да се превръща в говорител на сирийския лидер Башар Асад.

Всеки от Вас, който има желание да подкрепи финансово Арменския информационен сайт „ГАНТЕХ АРАРАТЯН”, може да насочи своите дарения към нашата банкова сметка:

„Алианц Банк България” АД

Титуляр: Нерсес Кетикян

IBAN: BG22BUIN95611000123075

SWIFT: BUINBGSF

Цел: Дарение

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *