С НАШАТА РАБОТА ТРЯБВА ДА ОСИГУРИМ РАЗВИТИЕТО НА АРМЕНИЯ ДНЕС И УТРЕ – послание на Президента на РАрмения – Армен Саркисян по повод Деня на труда

Spread the love

01.05.2019, ГАНТЕХ АРАРАТЯН – Арменският президент Армен Саркисян отправи 12804811_1751914975030778_4117533550872380528_nпоздравително послание по случай Деня на труда

“Скъпи сънародници,

Днес е Деня на труда, повод да Ви поздравя.

Всички ценности и всичко ценно, от ежедневния хляб до най-новите технологии, от културните ценности до икономическите постижения, се създават благодарение на човешкия труд. Не случайно човешкият капитал е най-скъп в света.

Трудът ни мотивира да мислим, сънуваме, изграждаме и създаваме. В постоянно променящият се свят да сме въоръжени със знания и умения е ключът към гарантиран успех. В същото време е много важно за всеки да има право на работа, да има възможност да работи и тази работа да му осигурява достоен жизнен стандарт. Проспериращото общество е гаранция за сигурността на страната.

Във всяка страна на света можем да видим плодовете на творческите ръце и творческата мисъл на нашите сънародници, но източникът на най-големите ни постижения е Армения, където ще продължим да създаваме нашите по-нататъшни успехи.

Нашата работа е, че трябва да осигурим развитието на Армения днес и утре – не само с иновативни подходи, но и чрез прилагане на най-добрите практики и подходи към модерната организация на работата и защитата на правата на работниците. Сигурен съм, че чрез обединяване на усилията ще изградим нашата обща Армения.

Поздравления за всички ви. Специално бих искал да поздравя ветераните на труда, които ни предават не само отговорност и уважение към работата, но и занаятите и уменията, които имаме от незапомнени времена.

Искам всички вие да имате възможност чрез работа да реализирате своя физически, умствен, духовен и материален потенциал и способности, знания, опит и въображение.

Желая ви щастие, просперитет и всичко най-добро“.

Хрипсиме Ерниасян,

гл. редактор на в-н “Парекордзагани Цайн”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *