ПРИЗИВ ЗА ПОДКРЕПА НА МИСИЯТА НА „ГАНТЕХ АРАРАТЯН”!

Spread the love

11164604_1012473492110078_2441819478561072103_n

Скъпи приятели,

За да отстояваме нашата позиция и да продължим със същия ентусиазъм имаме нужда от Вашата помощ. Затова се обръщаме с молба към всички Вас,

Ако посещавате нашия сайт,

Ако смятате че нашата общност има нуждата да бъде в крак с всички новини, свързани с нашата АРМЕНСКА ИДЕНТИЧНОСТ,

Ако за Вас най-арменския извор на новини, написани на български език е ГАНТЕХ АРАРАДЯН

ПОДКРЕПЕТЕ МИСИЯТА НА „ГАНТЕХ АРАРАТЯН”

Чрез Вашите финансови дарения.

Всеки от Вас, който има желание да подкрепи Арменския информационен сайт „ГАНТЕХ АРАРАТЯН”, може да насочи своите финансови дарения към нашата банкова сметка:

„Алианц Банк България” АД

Титуляр: Нерсес Кетикян

IBAN: BG22BUIN95611000123075

SWIFT: BUINBGSF

Цел: Дарение

Вече три години неуморно продължаваме нашата мисия, като единствен Арменски информационен сайт в България. Почти всеки ден в сайта публикуваме актуални информации от Армения и от Арменската диаспора, статии за Арменската история, култура и духовност, както и коментари и интервюта, свързани с Арменския въпрос.

През тези години неотлъчно до нас стои „Парекордзаган” (AGBU) – клон ПЛОВДИВ, с председател г-н Рупен Чавушян, на когото изказваме най-сърдечни благодарности за оказваната подкрепа. Отскоро в нашата мисия повярва и Съюзът на арменците в България, с председател г-н Арутюн Овсепян, на когото също поднасяме нашите най-сърдечни благодарности за помощта. Не можем да не споменем и хората, които неуморно помагат за подготовката на материалите. Най-сърдечни благодарности бихме искали да поднесем към г-жа Хрипсиме Ерниасян, главен редактор на вестник „Парекордзагани ЦАЙН”, за това че безвъзмездно редактира ежедневните материали както и г-жа Варта Берберян-Гарабедян, дежурен редактор на нашия сайт, която също работи безвъзмездно за каузата ни.

Многоуважаеми сънародници и приятели,

Ние продължаваме нашата Мисия да Ви предоставяме навреме информация от Армения и Арменската диаспора.

Ние продължаваме нашата образователна Мисия, публикувайки материали за Арменската история, култура и духовност.

Ние продължаваме да се противопоставяме срещу дезинформацията, тиражирана от враговете на арменския народ, които чрез своите отлични финансови възможности успяват да разпространяват не само в България, а и на много места по света грешна информация за Армения и арменския народ.

Арменският информационен сайт „Гантех Арарадян“ стана популярен и изключително активно посещаван, надхвърляйки очакванията ни, благодарение на полагания денонощен труд да се следят световните новини, да се превеждат и публикуват навреме, да се предлагат на читателите анализи, които да провокират интерес към арменскта ни история, идентичност, политика и родова памет.

Изказваме нашите най-сърдечни благодарности към всички Ви, които подкрепяте дейността на нашия сайт, както финансово, така и морално.

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *