НОВОГОДИШНОТО ОБРЪЩЕНИЕ НА АНТРАНИК ШАКАРИЯН, Председател на ЕС на ААСЦ в България

Spread the love

 

Уважаеми сънародници,

Броени дни остават до края на една година, в която встъпихме с надежда и вяра, уверени в добрия й завършек.

С Божията милост и мъдрост преминахме през 2016-а. Сега ще прекрачим прага на Новата година и с куража на зрялото ни духовно общество ще продължим да пишем славната ни история с достойни дела.

Ще тръгнем по нов път с желание за светла перспектива и стабилност, която да ни сплотява. Споделените християнски ценности ще продължават да бъдат наш пътеводител и занапред. Те ни правят такива, каквито сме.

Нека със съхранените ни през вековете традиции да посрещнем светлите празници у дома, с любимите хора.

С молитва да осветим своята вяра към семейно добруване и успех в личния и обществен живот.

Желая на всички Вас и Вашите семейства благополучие. Нека настъпващата година ни зарадва с нови постижения. Да се оправдаят надеждите и очакванията ни, неуморно да подкрепяме и прилагаме християнското изначало, с което даряваме любов и вдъхновение и което ни носи просто човешко щастие!

Накрая искам да призова всички православни чада на нашата християнска църква – да обединим молитвите си за пострадалите от село Хитрино, да не се повтарят подобни трагедии, а в страната ни да царува мир и благоденствие.

Честито Рождество Христово!

Да ни е честита Новата 2017 година!

Антраник Шакариян, Председател на ЕС на ААПСЦБ

One thought on “НОВОГОДИШНОТО ОБРЪЩЕНИЕ НА АНТРАНИК ШАКАРИЯН, Председател на ЕС на ААСЦ в България

  1. Благодарим от сърце за смислените християнски , Новогодишни пожелания за семействата ни и за целия Български народ и от това ,че не забравихте да споменете трагедията в с. Хитрино ,както и че християнските ценности са тези, които ще ни спасят, от всички неволи и ще ни окрилят в трудни времена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *