Народния артист на СССР – АРМЕН ДЖИГАРХАНЯН СЕ ОКАЗА БЕЗ ДОМ, няма къде да го изпишат от болницата

Spread the love

29.11.2017, ГАНТЕХ АРАРАТЯН – „А историите на приятелите му, че са подарили апартамент – това е мит“, заяви представителя на Виталина Цъмбалюк – Елина Мазур.
В същото време Елина Мазур уверява: „Всичко, което Цъмбалюк притежава е придобито преди брака и не може да се говори за съвместно придобита собственост.
Неотдавна приятелите на Армен Борисович казаха, че са му дарили апартамент. Оказва се, че той има жилище. А сега, когато бракът е разтрогнат се оказва, че няма къде да го изпишат, а всъщност той все още е регистриран в апартамента на Виталина на улица „Малогвардейская“? Този въпрос зададох на Евгений Перфенов, адвоката на Джигарханян. От думите му разбрах, че няма къде да изпишат народния артист на СССР. Сега той е в пансион за лечение. И къде ще живее след това? “- каза Мазур в интервю за КП. Перфенов ме попита дали Виталина възнамерява да го приеме в апартамента си.

– Ние не сме животни! Разбира се, няма да го отхвърлим. Освен това Виталина е готова да го приеме в жилището си срещу наем”, добави Мазур.

Всички недвижими имоти на Джигарханян са на името на Виталина. Освен това, според руските медии, малко преди развода Виталина е изтеглила четири милиона рубли от сметката на актьора. Но според продуцента Марк Рудинщейн, приятел на Джигарханян, сумата е 10 милиона рубли.
Редактирано от редакцията на вестник „Парекордзагани Цайн“

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *