Най-големите АРМЕНСКИ СВАТБИ през 2017 г.

Spread the love

08.01.2018 ГАНТЕХ АРАРАТЯН – През април 2017 г., евродепутатът от Люксембургския парламент Франк Енджъл се ожени в Арцах. Татев Манукян, момиче от Армения, което сега живее в Брюксел стана булка на парламентариста. Известно е, че Франк Енджъл е обявен от Главния прокурор на Азербайджан за международно преследване заради няколко негови посещения в Арцах. Сватбата на двойката се състоя на 3 юни в манастира Хор Вирап.

Сватбата на лидера на арменския шахматен отбор Левон Аронян и австралийската шахматистка от филипински произход Ариана Каоили се състоя на 30 септември 2017 г. в Самосаванк. В навечерието на сватбената церемония гросмайсторът заяви, че планира да похарчи за сватбата парите спечелени на Световното първенство – наградата от $ 120,000.

На 16 ноември 2017 г. се състоя сватбата на американския бизнесмен от арменски произход Алексис Оханян и бившата първа ракета на света, тенисистката Серена Уилямс.

Западните медии нарекоха празника като “най-готината сватба на всички времена”. Сватбата беше организирана в стила на филма “Красавицата и звярът”. Сред гостите на сватбеното тържество бяха телевизия дива Ким Кардашян, певицата Бионсе и рапърът Jay-Z, актриса Ева Лонгария,  моделът Селита Банкс, главния редактор на американската версия на списание Vogue – Ана Уинтър и други знаменитости. Сватбата струваше на младия бизнесмен 1 милион долара.

Редактирано от редакцията на вестник „Парекордзагани Цайн“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *