Михран Киракосян – много известен и уважаван танцьор и хореограф по целия свят/ВИДЕО

Spread the love

14.03.2018 г. ГАНТЕХ АРАРАТЯН – Роден е в Ереван, Армения през 1985 г. По време на натоварената си кариера Михран е работил със световно известни изпълнители като Бритни Спиърс (в турнето ѝ “Me Against the Music” -2003 г.), Рики Мартин (2004-2007 г. турнето “Black & White”), Пинк, Селена Гомес, Риана и с кралицата на попа – Мадона. От 2004 г. до 2006 г. Михран участва в две успешни световни турнета на Мадона и в историческият ѝ “Live 8” концерт в Хайд Парк в Лондон.

През 2004 г. участва в кастинга за новия албум на Мадона – „Re-invention“ заедно с над 3000 танцьори. „След 4 дълги дни на прослушвания, аз и още 12 танцьори бяхме избрани лично от Мадона“, спомня си Михран. След това участва във всички изпълнения на Мадона, включително и в турнето ѝ с албума “Confessions” през 2006 г.

Най-голямо влияние върху кариерата му оказва Майкъл Джексън. Михран е сред 12-те танцьора на турнето “This Is It”, но като част от това турне той е ограничен да танцува като Майкъл Джексън, а не в своя собствен стил.

Като създател на канал “MihranTV”, става много популярен, последван от 750 000 фенове по целия свят.

Заедно с брат си, международно аплодираният режисьор Гор Киракосян, Михран е съосновател на Mihran K Productions, производствено съоръжение, което се е превърнало в епицентър на развлекателната индустрия на заснети услуги и събития на живо. Mihran K Productions създават музикални клипове, реклами, филми, сценични представления и музикални продукции по целия свят.

В момента Михран е хореограф и художествен ръководител на популярното шоу на NBC “The Voice”.

За повече информация посетете сайта на Михран Киракосян: https://www.mihrankclasses.com/

Редактирано от редакцията на вестник “Парекордзагани Цайн”

Участия в реклами на марки като Pepsi, Joe Boxer, Mervyns, HP, and JCPenny. (вижте видеото):

Участия в хореографиите на Мадона:

Онлайн уроци:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *