ЗОВ ЗА ПОМОЩ ОТ АРМЕНИЯ

Spread the love

 

For my husband's kidneys' transplantation.

05.08.2016, ГАНТЕХ АРАРАТЯН – Маргарита Сафарян от град Вайк (Армения) се обърна към нашата редакция, за да публикуваме нейния зов за помощ за сина ѝ Армен, който страда от хронична недостатъчност на бъбреците. Представяме Ви нейния зов за помощ и призоваваме нашите читатели при възможност да помогнат на нашия сънародник в Армения.

„Обръщам се към моите приятели, роднини и всички, които имат добра воля за помагане!

Синът ми – Армен е на 32 години. През м. октомври 2015 година при му откриха хронична недостатъчност на бъбреците. Отначало извършиха стационарно лечение, но това не даде резултат.

На 3 май 2016 година синът ми изпадна в безсъзнание и бе преместен в Болницата „Св. Крикор Лусаворич”. В резултат на високия професионализъм на лекарите, Армен бе върнат към живота, но вече седмично 3 пъти извършват хемодиализа, която в Армения е безплатна, но за лекарствата са нужни големи суми.

Като най-добър вариант, лекарите съветват да се направи трансплантация на бъбрека. Днес вече в Армения се извършва такава операция, но струва много скъпо.

Обръщам се към всички, които могат да помогнат на сина ми. Той все още има много мечти, както и да се грижи за своите две ангелчета.

На мое име са открити банкови сметки, към които можете да насочите вашите дарения.

Банка ВТБ (Армения)

В щатски долари – 16048175497801

В евро – 16048175497802

Титуляр – Маргарита Сафарян”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *