БОЖИИТЕ ОБЕЩАНИЯ: Трудът ти не е напразен.

Spread the love

Трудът ти не е напразен

„Затова, любезни мои братя, бъдете твърди, непоколебими, и преизобилствайте всякога в Господнето дело, като знаете, че в Господа трудът ви не е празен.” (I КОРИНТЯНИТЕ 15:58)

Павел насърчавал ранната Църква в Коринт да бъде силна във вярата си, тъй12804811_1751914975030778_4117533550872380528_n като най-великото предстояло. Христос щял да се върне за децата си един ден и борбата срещу греха и смъртта щяла да приключи. Надеждата за рая ти помага да бъдеш верен и упорит като последовател на Исус.

С всяко усилие в Името на Снимка на Nerses Ketikian.Бог правиш депозит във вечността. Не позволявай на врага на душата ти да те обезсърчи и да завладее мислите ти със съмнение. Всички, които следват Исус, ще изпитат пълна радост в Неговото присъствие в един бъдещ, велик ден. И докато дойде този ден, твоята задача е да бъдеш непоколебим и да светиш ярко в този мрачен свят.

Молитва

Отче, помогни ми да бъда непоколебим и винаги да съм изпълнен с всичко, което е от Теб. Нека надеждата за вечното бъдеще изпълни сърцето ми днес. В Името на Исус, амин.

Източник: bible.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *