АРМЕНСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ – един от най-големите производители на МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ

Spread the love

8.12.2017, ГАНТЕХ АРАРАТЯН – Компанията Technology and ScienceDynamics (TSD), производител на арменски таблети ArmTab и смартфони ArmPhone, пусна нов продукт Armphonik, проектиран специално за малки деца и възрастни хора.

“Както всички знаем, смарт телефоните са много вълнуващи устройства за деца. Въпросът как да създадем за нашите деца правилният телефон е сложен. Що се отнася до възрастните хора, в много случаи те се нуждаят от телефон, който просто може да осъществява и приема повиквания. TSD предлага ново решение за деца и възрастни хора: телефон без дисплей и възможност за съхранение на четири номера в паметта”, – съобщават на уеб сайта на производителя.

Телефонът не може да се свърже с интернет, но може да се постави на екрана на снимката на четирима души, близки до детето с едно натискане да може да избира желания телефонен номер и да се свържете с близките си хора.

Освен това устройството е оборудвано с допълнителен бутон на задния панел “извънредно положение”: когато се натисне, телефонът ще се обади на всичките четири номера, но ако те не са на разположение в момента, ще препрати обаждането на номер 911 – номерът за спешни повиквания при извънредните ситуации на Армения.

Редактирано от редакцията на вестник „Парекордзагани Цайн“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *