Арменският национален комитет на Америка – ANCA: Невада подкрепя Гаро Атамян за Съвета на Невада

Spread the love

07.05.2018 г. ГАНТЕХ АРАРАТЯН – Арменският национален комитет на Америка – Невада обяви днес подкрепата си за републиканския политически кандидат Гаро Атамян, за Щатския Съвет в 21-ви Район. Атамян се кандидатира с надеждата да замести сегашния демократ и адвокат, деен защитник на Лас Вегас – Ози Фумо.
“Ние сме развълнувани да подкрепим Гаро, активен член на нашата общност, в стремежа си към обществено полезна служба и сме окуражени да видим как млади арменски американци се кандидатират за властта в Невада. Арменското дело трябва да се развива на всички нива на управление и ние с нетърпение очакваме успехите на Гаро”, отбеляза съпредседателят на ANCA в Невада – Хера Арменян.
26-годишният Атамян работи за Haig’s Quality Printing, печатен център, който е собственост на родителите му Хайг и Нора Атамян, които са арменски имигранти от Етиопия и Египет.
Първите избори в Невада са насрочени за 12 юни 2018 г., а общите избори – 6 ноември 2018 г.
Атамян е завършил университета в Сан Диего със специалност “Бизнес икономика и психология” и има магистърска степен по държавно управление от университета “Джон Хопкинс”. Атамян е бил стажант на сенатор Дийн Хелър във Вашингтон и е участвал в Програмата за стипендианти “Capital Gateway” на ANCA.
За да научите повече за неговата кампания, посетете Garoatamian.com.

Редактирано от редакцията на вестник „Парекордзагани Цайн“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *