АРМЕНСКАТА ВАНГА предсказала смъртта на Кристиан Диор и Анастас Микоян

Spread the love

11.12.2017, ГАНТЕХ АРАРАТЯН – Берджухи Сиракян е една от най-известните пророчици на Франция. Тя е родена през 1912 г. в Константинопол, в семейство на арменски търговци.

През 1907 г. баща й се премества от Ерзънка в Константинопол и основава свой бизнес. Става търговски представител на няколко известни европейски компании. Трагичните събития от 1915 г. по чудо прескачат семейството, но бащата решава да премести незабавно дъщеря си в една от провинциите на Турция. Там Берджухи посещава арменска детска градина, а след това арменско училище. Родителите й наемат също и френски учител за дъщеря си.

През 1926 г. семейство Сиракян се премества в Париж, където Берджухи се увлича от окултизма.

Тя прекарвала часове в изучаване почерка на различни хора и откривала сходство в характерите им, посещавала курсовете по ориенталски езици в Сорбоната, четяла за религиозни обреди, а след това се опитвала да гадае. Първо на ръка, на близките, но скоро към нея започнали да се обръщат и непознати. Популярността й се увеличила благодарение на това, че предсказанията й се сбъдвали.

Продължавайки да се усъвършенства, Берджухи, наред с гадаенето на карти и кафе, започнала да изучава астрология и да разчита линиите на ръката. Скоро тя станала известна като мадам Берджухи. От услугите й се възползвали политици и бизнесмени, хора на изкуството, наука и дори служители на църквата.

Шахът на Иран – Реза Пахлави, след развод със съпругата си, пристига в Париж и показва на Берджухи снимка на новата си жена. Гадателката видяла в портрета отлична съпруга и предсказала, че  първото им дете ще бъде момче. Но преди да си тръгне, радостният Реза Пахлави попитал Берджухи дали ще се върне в Иран като шах. “Никога! Дори по-лошо, ще умреш в изгнание“ – отвърнала гадателката. Както показва историята, думите на Берджухи стават реалност.

В статията “Ще завършите живота си в изгнание”, журналистът Сергей Арутюнян също така пише, че френският моден дизайнер Кристиан Диор идвал при Берджухи за съвет. Преди да започне нова колекция модели, той винаги посещавал мадам и искал съвет. През 1957 г., преди последното му пътуване до Италия за откриване на нова изложба, Берджухи постоянно разубеждавала Диор от пътуването, като предвиждала смъртта му. Няколко дни след пристигането си в Италия, Диор умира от сърдечен удар на 52 години.

Публикацията също така отбелязва, че Берджухи предрича датата на смъртта на Анастас Микоян.

Берджухи Сиракян е живяла през целия си живот в Париж. Умира през 1988 г., след като е спечелила славата на най-известната пророчица във Франция през втората половина на XX век.

Редактирано от редакцията на вестник „Парекордзагани Цайн“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *