Алексис Оханян каза на Колбърт, че революцията в Армения е “фантастична”/Видео

Spread the love

10.05.2018 г. ГАНТЕХ АРАРАТЯН – съоснователят на Reddit и американско-арменският интернет предприемач Алексис Оханян наскоро коментира арменското наследство и “кадифената революция” в страната, в която хиляди хора излязоха по улиците, за да протестират срещу управляващите органи в продължение на няколко седмици постигайки успех в резултат на усилията си.
Крипто валутата е гориво за потенциално нов интернет, възможност за запазване на ценност, която не е подкрепена само от една държава, каза Охаян на Стивън Колбърт във вторник, 8 май.

“Аз съм арменец, в Армения имаше голяма, всъщност безкръвна революция, която беше фантастична”, заяви предприемачът, докато обясняваше ролята на крипто валутата в света и говореше за неговата фирма за рисков капитал Initialized Capital в The Late Show заедно със Стивън Колбърт.

“В толкова много държави има несигурност относно правителството и парите и хората виждат, че техните спестявания изчезват”.

В пост по-късно в Instagram Оханян отбеляза шоуто на Колбърт и написа: “Всеки път, когато искате да говорите за #cripto, @initialized или Армения – само кажете”.

Майката на Охаян е родена в Германия, а баща му е син на арменски имигранти.

Редактирано от редакцията на вестник „Парекордзагани Цайн“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *